15 dintre cele mai bune filme despre triunghiuri amoroase periculoase

0

Trebuie să recunoaștem că triunghiurile amoroase sunt extrem de palpitante, dar și periculoase în același timp.

Unele dintre ele pot fi extrem de interesante deoarece scot la iveală povești de dragoste inedite, la care cu siguranță nu ne-am fi așteptat, iar din acest motiv interesul nostru să vedem respectivul film este și mai mare.

Așadar, iată care sunt recomandările noastre în materie de film, în care vei vedea cele mai interesante triunghiuri amoroase:

1. Casablanca (1942)

Unul dintre cele mai reprezentative filme de dragoste care au existat până acum este Casablanca. Povestea pe care o trăiesc Ilsa și Rick este cu atât mai impresionantă cu cât ei se reîntâlnesc după mulți ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Iar dacă ne-am fi așteptat ca lucrurile între ei să decurgă firesc, ei bine, Ilsa este căsătorită, ceea ce complică și mai mult situația. Filmul te va ține în suspans până la sfârșit, când vei afla dacă ei au decis să fie împreună sau Rick renunță la iubirea lui.

2. Gone with the Wind (1939)

Un film pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl urmărească este Gone with the Wind. El a rămas în cinematografie drept un punct de reper pentru ceea ce înseamnă romantism. Acesta surprinde povestea pe care o trăiește Scarlett O’Hara. Pe parcursul filmului, ea este căsătorită de trei ori, iar astfel ne demonstrează cât de departe poate merge pentru dragostea ei. Triunghiul amoros dintre Scarlett, Ashley și Rhett Butler, al treilea ei soț, te vor determina să urmărești filmul până la final. 

3. Titanic (1997)

Probabil că Titanic nu mai are nevoie de nicio descriere deoarece cu siguranță…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.