15 comedii perfecte pentru îmbunătățirea stării de spirit

0

Însă indiferent de cât de rău ne simțim, este important să știm să dăm un pas înapoi, să ne facem o cană de ceai și să ne bucurăm de un film bun, pentru o perspectivă diferită. Ți-am pregătit o listă cu 15 filme a căror scop este să te scoată din stările triste și să-ți ofere din nou încredere în destin și univers.

1. How to marry a millionaire, 1953

Trei modele stabilite in New York, pe nume Shatze, Pola și Loco, plictisite de bărbații săraci, vin cu un plan pentru a agăța trei milionari și a se căsători cu ei. Lucrurile însă nu sunt atât de simple precum par… merită oare toată această bătaie de cap pentru bani?

2. Notting Hill, 1999

William Thacker (Hugh Grant), un vânzător de cărți din districtul Notting Hill, vestul Londrei, a cărei viață e lipsită de orice eveniment interesant este la un pas de o aventură care are să-i schimbe viitorul. Acest șir de întâmplări încep odată cu apariția faimoasei actrițe americane, Anna Scott (Julia Roberts), în librăria în care acesta lucrează.

3. 500 Days of Summer, 2009

Ce se întâmplă când un bărbat se îndrăgostește până peste cap de o femeie care nu crede în iubire? Tom (Joseph Gordon-Levitt), un tânăr al cărui vis este să devină arhitect, își câștigă traiul din scrierea felicitărilor, însă o întâlnește pe Summer (Zoey Deschanel), de care se îndrăgostește nebunește. La scurt timp își dau seama că au multe în comun, precum The Smiths și aprecierea față de artistul suprarealist, Magritte. E oare asta suficient pentru a-i schimba lui Summer concepțiile înrădăcinate cu privire la relații și iubire?

4. As Good As It Gets, 1997

Acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.