15 actori care au trecut prin transformări extreme pentru rolurile lor

0

Margot Robbie, Christian Bale și Natalie Portman sunt doar o parte din actorii care au urmat diete extreme sau programe de exerciții dure pentru a reuși să interpreteze cât mai bine un rol.

1. Margot Robbie – I, Tonya

Margot Robbie și-a uimit fanii cu transformarea ei în Tonya Harding, o patinatoare profesionistă. Actrița nu s-a transformat doar prin machiaj și peruci, ci ea chiar s-a antrenat timp de cinci luni, cinci zile pe săptămână, patru ore pe zi pentru a patina cât mai bine. Aceasta a avut însă și o accidentare, o hernie de disc în zona gâtului.

2. Natalie Portman – Black Swan

Natalie Portman a petrecut aproape opt ore pe zi la repetiții și a pierdut 10 kilograme pentru rolul balerinei din Black Swan. Acest program, precum și dieta au avut însă un efect asupra actriței, aceasta dislocându-și o coastă în timpul repetițiilor. „Au fost unele nopți în care am crezut că o să mor.”

3. Christian Bale – Vice

Christian Bale este cunoscut pentru modul în care reușește să se îngrașe sau să slăbească pentru diferite roluri. Pentru personajul lui Dick Cheney din Vice, el și-a ras părul, s-a îngrășat, iar în 2004 a slăbit aproape peste 15 kilograme pentru rolul din The Machinist.

4. Robert Pattinson – Good Time

Robert Pattinson a reușit să se facă neobservat în timp ce a lucrat la o spălătorie de mașini și a mers cu metroul în New York în perioada în care s-a pregătit pentru rolul de hoț din filmul Good Time. Acesta a trăit în „același apartament de la subsol (în care a locuit și personajul lui) în Harlem. Nu mi-am deschis niciodată draperiile, nu am schimbat așternuturile cât timp am lucrat acolo,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.