14 filme pe care să le vezi atunci când vrei să ai o zi relaxantă

0

Un film este soluția ideală la care trebuie să apelezi atunci când vrei să ai parte de puțin timp doar pentru tine. Iar dacă te uiți alături de partenerul de viață sau prietenii tăi, atunci cu atât mai bine.

Chiar dacă în mod oficial iarna nu a venit, noi venim în ajutorul tău și îți propunem 14 filme pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să le relaxezi.

1. The Ice Storm

Carver și Hood sunt două familii a căror copii încep să aibă activități specifice vârstei lor și au prima pentru dată contact cu o lume străină lor. Protagoniștii filmului sunt nimeni alții decât Katie Holmes, Elijah Wood, Tobey McGuire și Christina Ricci.

2. While You Were Sleeping

Dacă ești adepta comediilor romantice, While You Were Sleeping este potrivit pentru tine. Filmul spune povestea lui Lucy, o femeie care este îndrăgostită de un bărbat pe care îl vede în fiecare dimineață, însă nu apucă niciodată să vorbească cu el. Peter, bărbatul de care e îndrăgostit este atacat de hoți, iar Lucy vrea să îl salveze. Ajunși la spital, Lucy este văzută drept logodnica lui, iar ea va trebui să între în acest rol.

3. Bridget Joness Diary

Bridget Jones’s Diary este un film extrem de cunoscut și spune povestea unei femei de 30 de ani care este singură și își caută dragostea. Ea scrie în jurnalul ei toate experiențele de care are parte, astfel încât să îi fie mult mai ușor să își pună ordine în idei, implicit în viață.

4. Love Actually

Love Actually este un alt film de dragoste, a cărui acțiune se concentrează în jurul a opt oameni care se îndrăgostesc și încearcă să își găsească fericirea în viață….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.