13 semne că partenerul te înșală, potrivit experților

0

Iată care sunt cele 13 semne pe care experții le consideră indicii că în relația de cuplu, unul dintre parteneri este infidel:

Nu pot explica schimbările din program

Majoritatea persoanelor au un program previzibil, și chiar dacă acesta se schimbă, de obicei există un motiv bine întemeiat care să-l susțină. Cineva care trebuie să lucreze până târziu din senin, fără o explicație rezonabilă, se poate să își înșele partenerul. Acest lucru este adevărat dacă continuă să se întâmple când partenerul nu are un nou loc de muncă, o promovare sau un proiect la care lucrează.

Sunt greu de contactat

Dacă partenerul tău are un nou job care îi solicită atenția mai mult în timpul zilei, nu înseamnă că înșală. Însă, dacă acest lucru se întâmplă din senin, așa cum am precizat și mai sus, există motive de îngrijorare. O persoană care acordă atenție și altei partenere va fi greu de contactat.

Contactul sexual este mai rar, sau din contră, mai des

Este mai comun pentru cei care înșală să solicite mult mai rar contactul sexual, având în vedere că îl primesc din altă parte, spun experții. Însă, uneori, încearcă să aibă mai multă activitate acasă, pentru a-și acoperi urmele sau pentru a-și satisface partenera îndeajuns, astfel încât aceasta să nu simtă nevoia într-o perioadă în care știu că nu vor fi disponibili.

Prietenii lor nu mai sunt atât de sociabili ca înainte

Cei care înșală tind să nu se ferească de prieteni, așa cum o fac cu partenerele. Și, bineînțeles, prietenii vor fi de partea lor. Ca rezultat, este o șansă foarte mare ca aceștia să știe ce se întâmplă înaintea ta, simțindu-se agitați în preajma ta pentru că păstrează un secret.

Își schimbă obiceiurile legate de utilizarea telefonului

Acest punct poate include o mulțime de lucruri, cum ar fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.