12 semne că ești o persoană demisexuală

0

Demisexualitatea se situează la limita dintre sexualitate și asexualitate, aducând o nouă dimensiune felului în care sunt percepute sexul și atracția sexuală. Experții descriu demisexualitatea ca acea stare a sexualității care este manifestată prin rezistența (sau chiar repulsia) unei persoane de a fi atras sexual de cineva fără a stabili înainte o puternică conexiune emoțională. Dacă te-am făcut curioasă și ți se pare că te-ai putea încadra în această definiție, iată câteva semne care indică probabil că ești o persoană demisexuală:

1. Nu te arunci într-o relație înainte de a stabili o relație solidă de prietenie

Pentru tine cel mai important este să-ți vezi partenerul ca pe un prieten bun, prin urmare consideri că înainte de a te implica într-o relație romantică trebuie să existe o puternică interacțiune emoțională și o conexiune afectivă.

2. Nu te simți excitată neapărat de ideea de a face sex

Unii oameni sunt excitați de gândul de a face sex cu cineva pe care îl consideră atractiv. Nu este deloc cazul tău! Pentru tine sexul reprezintă pur și simplu o manifestare fizică a ceva ce există deja, ceva mai important, mai consistent și, de ce nu?!, mai nobil. Pentru tine sexul este rezultatul acestei puternice legături emoționale și nu calea către ea.

3. Ți se pare mult mai seducător să dormi cu cineva decât să faci dragoste cu acea persoană

Adori pur și simplu ideea de a stabili o apropiere fizică prin intermediul unor gesturi fizice mai subtile, cum ar fi îmbrățișările și intimitatea treptată. De aceea, îți dorești doar să dormi lângă cineva și nimic mai mult.

4. Ideea de aventură de o noapte pur și simplu te îngrozește

Sau îți stârnește repulsie. Nu poți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.