12 filme perfecte pe care să le urmărești dacă ai trecut recent printr-o despărțire

0

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, probabil că ai experimentat mai mult sentimente, de la regret, suferință, supărare sau poate chiar furie. Însă, chiar dacă pe moment nu putem accepta asta, cu timpul îți vei da seama că a fost o decizie foarte bună.

Însă, există și o alternativă la care poți apela pentru a trece mai ușor peste o despărțire, și anume filmele. Fie că sunt de comedie sau dramă, după ce le vei urmări, îți vei găsi puterea să apreciezi mult mai mult acea perioadă în care ești singură.

Așadar, iată care sunt propunerile noastre de filme pe care să le urmărești dacă ai trecut recent printr-o despărțire:

1. Blue Valentine

Michelle Williams și Ryan Gosling sunt protagoniștii filmului Blue Valentine. Vei putea observa o poveste emoționantă între două persoane complet diferite, dar care se iubesc extrem de mult. Cu toate acestea, după cei 6 ani de căsătorie, cei doi ajung să se poarte ca niște străini. Din această cauză, ei încearcă să mai acorde o șansă mariajului lor.

2. Crazy, Stupid, Love

Steve Carrel îl interpretează pe Cal în Crazy, Stupid, Love. El are tot ceea ce și-ar putea dori, job, casă, soție, dar și doi copii. Însă, fericirea lui nu ține foarte mult deoarece află că Emily, soția lui, îl înșală. Dintr-o întâmplare, va ajunge să îl întâlnească pe Jacob, care îl va face să aprecieze mult mai mult viața pe care o are, cu toate că el încă se gândește la soția lui.

3. Call Me By Your Name

Nu vrem să te facem să plângi, însă e posibil să se întâmple asta după ce vei vedea Call Me By Your Name. Filmul surprinde povestea de dragoste dintre un adolescent,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.