12 destinații pe care merită să le explorezi în anul 2020

0

Vacanțele sunt prijelul ideal de a descoperi noi locuri impresionante și de lua contact cu tradiții și culturi pe care nu le-ai mai cunoscut până atunci.

Iar cum probabil deja te gândești la viitoare vacanță, află că vei citi în continuare despre 12 dintre cele mai neexplorate destinații pe care cu siguranță ar trebui să le iei în considerare. Fie că vrei să mergi pe o insulă sau să vezi o peșteră cu adevărat minunată, vei găsi în lista de mai jos o destinație care să fie pe placul tău:

1. Insulele Pitcairn

Situate la aproximativ 3.000 de kilometri de Noua Zeelandă, insulele Pitcairn sunt unele dintre cele mai exotice din lume. Ele sunt în sudul Oceanului Pacific, iar în 2018 aveau doar 50 de locuitori. Printre atracțiile turistice pe care trebuie să le ai în vedere se numără Muzeul Istoriei Pitcairn, Peștera Scheletelor, Piața Centrală, stânca Down Rope sau mormântul lui John Adams.

2. Namibia

Namibia este în mod cert o destinație pe care trebuie să o descoperi. Capitala Namibiei, Windhoek, este cel mai vechi oraș. Cele mai cunoscute atracții turistice sunt Parcul Național Național Etosha, Deșertul Namib, Castelul Heinitzburg din Windhoek, Parcul Național Mamili sau Walvis Bay. 

3. Insula Surtsey

Insula Surtsey ascunde o istorie fascinantă în spate și spunem asta deoarece numele ei provine de un personaj mitologic, și anume Surtr. Insula a fost descoperită în anul 1963 și foarte multă vreme era interzis aceesul turiștilor și cercetătorilor. Din anul 2008, insula Surtsey face parte din lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

4. Peștera Son Doong

Conform CNN Travel, peștera Son Doong a fost descoperită în anul 1990,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.