12 cupluri de vedete de la Hollywood care au decis să pună capăt relației în anul 2019

0

Despărțirile pot fi extrem de dureroase, dar și neașteptate, mai cu seamă în momentul în care sunteți împreună de mulți ani și mai aveți și un copil. Iar cuplurile de la Hollywood sunt exemplul care ne arată că și ele au parte de momente dificile în relații . 

În anul 2019, au fost mai multe cupluri care au decis să nu mai rămână împreună (cel puțin până acum), iar decizia lor chiar ne-a luat prin surprindere, mai cu seamă că nu dădeau semne că ar vrea să se despartă. Cu toate acestea, multe vedete au ales să rămână prieteni, mai ales că între ei se află și un copil, în timp ce altele au ales ca imediat după despărțire, să se implice emoțional într-o altă relație sau dimpotrivă, să se concentreze pe propria persoană.

Astfel că, iată care sunt 11 dintre cele mai cunoscute despărțiri ale anului 2019:

1. Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Una dintre despărțirile care ne-a luat prin surprindere a fost cea dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth. Cei doi formau un cuplu de zece ani și erau căsătoriți de șapte luni. Miley pare să nu fi suferit foarte mult după despărțirea de Liam și spunem asta pentru că imediat după, ea a fost într-o relație cu Kaitlynn Carter, de care s-a despărțit după două luni. În prezent, Miley este într-o relație cu muzicianul Cody Simpson.

2. Kylie Jenner și Travis Scott

Kylie Jenner și Travis Scott au fost împreună doi ani. Deși inițial s-a zvonit faptul că ei ar fi luat o pauză, Kylie a fost surprinsă în compania lui Drake la puțin timp după despărțire. Kylie și Travis au împreună o fetiță, Stormi Webster. Pe lângă asta, cei doi au început să petreacă tot mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.