12 cupluri de actori care au continuat să lucreze împreună și după despărțire

0

Așadar, iată 12 cupluri care au fost nevoite să treacă cu mai multă sau mai puțină ușurință peste despărțiri pentru a nu afecta soarta serialelor în care jucau.

1. Rachel Bilson și Adam Brody – The O.C.

În acest caz, personajele interpretate de cei doi, Summer și Seth, au fost împreună pe tot parcursul celor 4 sezoane aproape, căsătorindu-se, chiar, la final. Relația lor a început în afara ecranelor în 2003, imediat după debutul serialului, și a luat sfârșit în 2006, în mijlocul filmărilor pentru ultimul sezon.

2. Penn Badgley și Blake Lively – Gossip Girl

Un alt cuplu extrem de longeviv în serial, Serena și Dan, jucați de Blake, respectiv Penn, a încheiat relația adevărată cu doi ani înainte de sfârșitul Gossip Girl. Zvnourile lgate de relația lor au început încă din 2007 și au fost confirmate în 2008. Cu toate acestea, ea a durat doar până în 2010, în ciuda faptului că cele două personaje ajung căsătorite în serial.

3. Sophia Bush și Chad Michael Murray – One Tree Hill

Brooke Davis și Lucas Scott, personajele interpretate de Sophia și Chad au avut o relație tumultoasă, fiind parte a unui triunghi amoros ce o includea și pe Peyton Sawyer. În realitate, ei au fost împreună din 2003 până în 2005, când s-au și căsătorit. Se pare, însă, că mariajul nu a fost cea mai bună idee pentru că a condus la un divorț câteva luni mai târziu.

4. Nina Dobrev și Ian Somerhalder – The Vampire Diaries

O poveste puțin neobișnuită și cu o sincronizare nefericită, deoarece Ian și Nina au devenit un cuplu mult înaintea personajelor pe care le jucau, și s-au despărțit chiar când Elena și Damon au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.