11 lucruri pe care orice femeie singură ar trebui să le facă

0

Singurătatea nu este o situație de care ar trebui să ne ferim, ci mai degrabă ar trebui să o îmbrățișăm cu brațele deschise, oricât de neașteptat ți s-ar părea acest lucru. 

Avem tendința de a căuta mereu fericirea undeva – în special alături de un partener, însă oare fericirea adevărată nu este atunci când ne iubim propria persoană? Oare care este motivul pentru care femeilor le este frică de singurătate? Un răspuns ar fi faptul că încă de la o vârstă fragedă, suntem obișnuiți să fim mereu în preajma cuiva, fie că vorbim de un membru al familiei sau un prieten, iar astfel, adulți fiind, ne este greu să ne desprindem.

Dacă și tu ești singură, atunci cunoști foarte bine situațiile în care, în cercul de prieteni, ești întrebată în mod constant dacă: „ai un iubit?”, „când te căsătorești?”, „când faci un copil?” și încerci pe cât posibil să eviți răspunsul. Cu toate astea, ar trebui apreciezi cât mai mult perioada în care ești singură deoarece ai minunata ocazie de a trăi așa cum îți dorești.

1. Nu mai încerca să alergi după dragoste!

Ne petrecem foarte mult timp căutând dragostea adevărată, însă nu ar mai trebui să faci asta deoarece dragostea apare chiar atunci când nu te aștepți. Este esențial să conștientizezi faptul că dragostea nu se caută, ci ea se simte, și apare în momentele în care noi nu ne preocupăm de asta. În plus, cu cât alergi mai mult după dragoste, cu atât îți setezi așteptări nerealiste, care, în final te vor dezamăgi. 

2. Spune „da” mai des

Nu spunem acum că ar trebui să ieși la o întâlnire cu fiecare bărbat cu care vorbești pe Tinder, ci mai degrabă să încerci să îți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.