11 filme sexy și incitante pe care merită să le vizionezi online, alături de partenerul tău

0

Dacă tu și partenerul tău sunteți persoane destul de comode, iar pentru voi seara perfectă înseamnă un film bun pe care să îl urmăriți împreună, atunci nu rămâne decât să te lași inspirată de selecția de filme pe care ți-am pregătit-o!

De la povești de viață cu adevărat interesante, povești de dragoste sau drame, cu siguranță vei găsi în lista noastră și un film care să fie pe placul tău.

1. Call Me by Your Name

Call Me by Your Name este în mod cert unul dintre cele mai bune filme din anul 2017 și spunem asta pentru că surprinde povestea de viață a lui Elio, un adolescent care își petrece vara în nordul Italiei. El îl întâlnește pe asistentul tatălui său, de care se și îndrăgostește. Povestea de dragoste dintre ei este cu atât mai complicată, cu cât lui Elio îi este teamă să le spună părinților lui despre asta.

2. Below Her Mouth

Filmul Below Her Mouth spune povestea de dragoste pe care o trăiesc două femei. Una dintre ele, Jasmine, este și logodită, însă atunci când o întâlnește pe Dallas, ea își schimbă complet felul în care vede femeile și se simte atrasă față de ea. Dallas refuză să creadă faptul că este atrasă de o femeie, mai cu seamă că Jasmine se pregătește să se și căsătorească. Astfel, cele două ajung să aibă parte de o experiență cu adevărat inedită.

3. Blue Is The Warmest Color

Blue Is The Warmest Color surprinde povestea dintre Adele, o tânără de 15 ani, și Emma. Cu toate că Adele se simte atrasă doar de bărbați, ea este fascinată de Emma atunci când o întâlnește, iar Emma o ajută să se dezvolte și să aibă parte de aventuri pe care nu le-a mai avut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.