11 filme care și-au amânat data lansării

0

Suntem conectați la tot ceea ce apare noi, fie că vorbim de lansări în materie de modă, frumusețe, sau în cazul de față, în materie de filme. Iar dacă vorbim de probleme financiare, de neînțelegeri pe platourile de filmare sau schimbări la nivelul echipei de producție, toate aceste filme au avut un motiv pentru care au întârziat atât de mult data lansării.

1. The Other Side of the Wind

The Other Side of the Wind este un film regizat de Orson Welles și a fost lansat în anul 2018, deși el trebuia să fie lansat cu mulți ani în urmă, mai exact 40 de ani. Welles a început să filmeze în 1970, acela fiind și momentul în care el revenea în atenția publicului de la Hollywood. Filmările au continuat timp de șase ani, însă cu pauze. În cele din urmă, veniturile pentru producerea filmului s-au terminat, iar din acest motiv, au amânat lansarea lui atât de mult timp. Pe lângă asta, a mai fost și dezinteresul din partea investitorilor. Filmul a avut premiera în anul 2018, cu ocazia Festivalului de Film de la Veneția.

2. Amazing Grace

Fimul Amazing Grace este o ecranizare a concertului susținut de Aretha Franklin în anul 1972. Deși ar fi trebuit să apară încă de atunci, directorul filmului, Sydney Pollack, a fost concediat, iar el a fost cel care a filmat ambele nopți de concert. Ulterior, în 1990, Atlantic Records a decis ca Alan Elliot să producă filmul. Însă, Elliott a descoperit o problemă, și anume aceea că Pollack nu sincronizase sunetul cu imaginea. Cu toate astea, filmul a fost lansat abia în anul 2019.

3. Boyhood

Fimul Boyhood arată povestea de viață a lui Mason, un băiețel de șase ani, interpretat de actorul Ellar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.