11 filme amuzante perfecte pentru femei

0

Noi ți-am pregătit lista de filme, iar tot ce trebuie să faci este să îți aduni prietenele și să aveți o seară distractivă împreună. Nu uitați de popcorn și alte gustări delicioase!

Bridesmaids

Nu ai cum să ratezi acest film despre cele mai bune prietene aflate în rolul de domnișoare de onoare. Urmărește-le în timp ce își conduc prietena, într-o plimbare plină de peripeții, pe drumul către altar.

Legally Blonde

Urmărește-o pe Elle Woods, care trece printr-o despărțire nedorită, pentru care ar face orice, chiar și Dreptul la Harvard, pentru a-și recăpăta marea iubire. Dacă îți place, există și partea a doua, iar recent s-a discutat și despre o a treia continuare pe care ne-am dori să o vedem.

Miss Congeniality

Ai zice ca e cale lungă de la un agent FBI la un super model, dar nu și când vine vorba despre Sandra Bullock în rol principal. O comedie care urmărește transformarea unei femei lipsite de interes pentru modă și frumusețe într-o divă care întoarce privirea oricărui bărbat și asta doar pentru o situație limită.

Mean Girls

Atunci când vorbim despre liceeni, lucrurile capătă brusc o nuanță dificilă. Și atunci când vorbim despre colega nou venită din Africa, cu siguranță nu o facem cu prea mare interes…până devine una dintre cele mai populare fete din liceu, care face greșeala să se îndrăgostească de cine nu trebuie. Ups!

There’s Something About Mary

Să îți reîntâlnești dragostea din liceu este cel mai improbabil lucru care ți se poate întampla, dar nu și pentru Ted. Să nu uitam de vechea întalnirea care a fost un dezastru total. Oare de aceasta dată are șanse mai mari să o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.