10 show-uri de televiziune anulate şi controversele din spatele lor

0

Află cum decid producătorii să pună capăt scandalurilor provocate de protagoniştii serialelor lor.

Finalul House of Cards şi concedierea lui Kevin Spacey

Scandalul privind hărţuirea sexuală în care a fost implicat şi Kevin Spacey i-a determinat pe producătorii serialului House of Cards să îl concedieze pe acesta din echipa care va continua să filmeze un ultim sezon. Acţiunea a fost una firească dat fiind că acuzaţiile la adresa actorului erau foarte grave şi de netrecut cu vederea în societatea actuală.

The Cosby Show şi acuzaţille privind hărţuire sexuală aduse lui Bill Cosby

Sitcom-ul extrem de popular din anii ’80 în care Bill Cosby a jucat timp de 8 ani a fost recent scos din programul tuturor televiziunilor. Aceasta este urmare a faptului că actorul a fost condamnat la închisoare pentru hărţuire sexuală.

Tratamentele necorespunzătoare pentru animalele ce au apărut în serialul Luck

Serialul care a avut doar un sezon, a cărui distribuţie îi includea pe Dustin Hoffman şi Anthony Hopkins, a atras proteste din partea organizaţiei pentru ocrotirea animalelor, PETA. Se pare că, în timpul filmărilor, trei cai fuseseră omorâţi, în ciuda respectării protocolului necesar atunci când se lucrează cu animale.

Kid Nation şi pericolele pentru copiii implicaţi

După un singur sezon, producătorii de la CBS au realizat că proiectul în care provocau copii cu vârste cuprinse între 8 şi 15 ani să întemeieze o civilizaţie într-un oraş-fantomă din deşert reprezenta un adevărat hazard pentru participanţi. În contractele care trebuiau semnate de părinţi existau riscuri precum accidentări grave, boli sau chiar moarte. În mod evident, aceste aspecte au dat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.