10 seriale cu și despre femei, pe care chiar trebuie să le urmărești

0

De cele mai multe ori când alegem la ce serial să ne uităm, ținem cont de anumite lucruri: să aibă în centrul lui o poveste de dragoste, să aibă și momente amuzante, dar să fie și puțin mister, poate chiar thriller. 

Însă, iată că ar trebui să te uiți și la seriale care sunt cu și despre femei. Și de ce ar trebui să faci asta? Ei bine, pentru că vei vedea povești de viață cu adevărat interesante, femei care poate au schimbat lumea, femei puternice, hotărâte, și nu numai.

Dacă încă nu ți-ai ales următorul serial la care să te uiți, inspiră-te din lista pe care ți-am pregătit-o:

1. The Marvelous Mrs. Maisel

Serialul The Marvelous Mrs. Maisel ne arată cum era atmosfera în anii ’50, dar și ce presupunea să fii femeie atunci. Pe lângă asta, Rachel Brosnahan, care interpretează rolul Midge Maisel, este și mamă, soție, iar acest lucru implică și mai multe experiențe de trecut.

2. Game of Thrones

Dacă nu ai urmărit până acum Game of Thrones, află că este momentul să o faci. Oricât de neobișnuit ar suna, în serial poți vedea și care este relația dintre femei și cum reușesc ele să ducă la bun sfârșit lupta pentru supraviețuire.

3. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale este unul dintre cele mai apreciate seriale și are și motive pentru care să fie așa. Serialul are în prim-plan povestea de viață a unei femei care este obligată să își trăiască viața într-o societate în care drepturile femeilor nu sunt respectate.

4. Big Little Lies

Big Little Lies este într-adevăr un serial cu și despre femei. Serialul le are în rolurile principale pe Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.