10 rochii iconice din filme care te vor inspira

0

Nu degeaba se acordă Premiul Oscar și pentru costume, având în vedere munca îndelungată depusă de designeri pentru a crea cele mai frumoase și impresionante ținute care să rezoneze cu personajele interpretate de actori și actrițe. Am ales 10 dintre cele mai iconice rochii din filme, pe care, cu siguranță, le-am purta cu orice ocazie:

Keira Knightly – Atonement

Această rochie verde pare că a fost special creată pentru a fi purtată de Keira. Atât de simplă, și totuși elegantă, rochia a făcut furori la momentul respectiv.

Grace Kelly – Rear Window

Filmul este legendar, iar rochia lui Grace Kelly a rămas adânc întipărită în memoria celor care au văzut și revăzut filmul de-a lungul timpului. Croiala impecabilă îi pune în evidență actriței cele mai frumoase trăsături.

Grace Kelly – To Catch a Thief

O altă rochie iconică purtată de Grace Kelly este cea din To Catch a Thief. La prima vedere, ne gândim că am putea realiza cu ușurință o astfel de creație, având în vedere că pare un model simplu, însă, în realitate, lucrurile stau complet diferit.

Audrey Hepburn – Breakfast At Tiffanys

Există vreo persoană care a vizionat Breakfast At Tiffanys iar primul gând care i-a trecut prin minte nu a fost acela de a se îmbrăca într-o rochie neagră și de a merge pe străzile din New York, să savureze un croissant? Rochia lui Audrey Hepburn, acea little black dress care trebuie să existe în garderoba oricărei femei, a rămas la fel de populară și în prezent.

Marilyn Monroe – The Seven Year Itch

Rochia albă a lui Marilyn Monroe din The Seven Year Itch este, probabil, cea mai recognoscibilă rochie din istoria cinematografică. Știm că ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.