10 motive pentru care ai nevoie de un smartwatch

0

Ceasurile inteligente sunt printre cele mai recente inovații din domeniul tehnologiei. Fiind primite foarte bine de cumpărători chiar de la lansarea pe piață, smartwatch-urile devin din ce în ce mai populare odată cu trecerea timpului. 

Dacă ești interesat de achiziția unui smartwatch dar ai nevoie de câteva argumente în plus, îți spunem 10 motive pentru care ar trebui să alegi unul. Poți vedea aici modele variate de smartwatches, iar când vei termina de citit articolul, cu siguranță decizia ta va fi luată. 

  • Sunt mai mult decât niște simple ceasuri

Multi oameni apreciază un ceas la încheietura mâinii. Având un scop funcțional referitor la trecerea timpului, pot fi, de asemenea, foarte apreciate din punct de vedere al designului. Astfel, ceasurile pot fi considerate un accesoriu care pot completa o ținută. Ceasurile inteligente îți vor oferi ceva în plus, având mai multe funcțiuni și decât un ceas obișnuit dar chiar și decât un smartphone. 

  • Extrem de utile în călătorii

Unele modele de smartwatch sunt capabile să te atenționeze cu o scurtă vibrare atunci când trebuie să virezi la stânga sau la dreapta, atunci când folosești navigația. În loc să te uiți în mod constant la telefon, poți fi ghidat într-un mod mult mai soft, știind întotdeauna în ce direcție trebuie să mergi. Este o modalitate foarte sigură de a fi atent la drum, în loc să privești ecranul telefonului. 

  • Conectarea cu cheile sau alte dispozitive

Oricine și-a pierdut cel puțin o dată în viață cheile. Este o experiență foarte frustrantă, mai ales atunci când e musai să pleci de acasă și nu trebuie să întârzii. Un ceas inteligent te poate ajuta să nu mai treci prin genul acesta de experiențe. Majoritatea modelelor au o funcție ”găsește telefon”, astfel încât poți conecta ceasul atât cu telefonul ori cu orice alt dispozitiv similar, care poate fi folosit ca breloc. Vei putea suna respectivul dispozitiv și în doar câteva secunde vei localiza obiectul pierdut. 

  • Fitness tracker

Un smartwatch te va ajuta să ții pasul cu obiectivele tale de fitness, înlocuind cu succes orice alt device similar. Ceasul inteligent poate număra pașii, distanța, caloriile, ritmul cardiac, pulsul, somnul dar pote oferi și alte informații despre organismul tău și performanțele pe care le realizezi. Unele modele sunt complet impermeabile iar asta le face perfecte pentru înotători. Dacă vrei mai multe date despre activitatea ta sportivă, poți instala aplicații dedicate pe care le poți consulta cu ușurință, fără să fii nevoit să te uiți în permanență la telefon. 

  • Răspunzi instant la apelurile telefonice și vizualizezi rapid mesajele primite

Cu un ceas inteligent la încheietura mâinii, comunicarea electronică devine mult mai simplă. Ori de câte ori primești un email sau un mesaj, poți răspunde din mers, fără a fi nevoie să butonezi telefonul. Unele modele au suport vocal, astfel încât poți apela la rândul tău persoanele cu care dorești să porți o convorbire telefonică. 

  • Poți vedea notificările de pe rețelele sociale

Este o altă funcție extrem de apreciată de utilizatori. Și tu te vei bucura să primești notificări de la rețelele sociale pe care ești activ, fără să fii nevoit să scoți telefonul din geantă sau buzunar. Vei folosi această opțiune atunci când vei fi într-o ședință sau în timpul unui antrenament sportiv. Ușurința cu care sunt primite aceste notificări reprezintă, poate, principalul motiv pentru care este ideal să achiziționezi un smartwatch. Îți simplifică foarte mult viața și îți salvează timpul. 

  • Ești conectat non-stop, chiar și atunci când faci activități din cele mai diverse

Conduci mașina, înoți, mergi cu bicicleta, ești la o nuntă? Nicio problemă. Cu ajutorul unui ceas inteligent îți poți verifica rapid mesajele, poți păstra legătura pentru subiectele presante și poți fi conectat la evenimentele importante fără să îi deranjezi pe cei din jurul tău. 

  • Ai autonomie mai mare decât cu telefonul

Cu siguranță te-ai întrebat care mai e rostul unui smartwatch atunci când ai un telefon. Adevărul este că un ceas inteligent te va sluji mult mai mult decât smartphone-ul. Ceasurile inteligente au baterii atât de puternice încât vei uita să le încarci. 

  • Poți urmări filme și asculta muzică

Distracția pe care ți-o dorești se află chiar la încheietura mâinii tale. Poți conecta căștile și viziona un film în cea mai mare discreție. Poți urmările știrile TV, poți selecta muzica preferată și toate acestea extrem de simplu și rapid, doar cu ajutorul unui ceas inteligent. 

  • Compatibil cu majoritatea modelelor de smartphone

Indiferent care este sistemul de operare al telefonului tău, cu siguranță vei găsi un ceas care să fie compatibil și care să îți ofere majoritatea funcțiunilor pe care ți le dorești. Nimic nu este mai ușor decât să conectezi un ceas la smartphone și să te bucuri de opțiunile care ți se dezvăluie. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.