10 momente în care celebritățile au ieșit din tiparul lor vestimentar

0

Drept urmare, la fel fac și celebritățile… pentru ca și ele au un stil cu care s-au obișnuit, ieșind rar din această zonă de confort.

Dat fiind faptul că aceștia fac parte la o mulțime de evenimente high-profile, stiliștii lor n-au făcut decât să le construiască un tipar ușor de respectat și avantajos pentru fiecare celebritate, ceea ce poate să funcționeze… dar nu la infinit, evident.

Aici ai 10 exemple de celebrități curajoase, care să-ți demonstreze că este chiar OK să ieși din zona de confort:

1. Victoria Beckham

Pe lângă poziția clasică a piciorului stâng în față- umărul drept în spate, expresia facială care exprimă nu imi propun să am riduri prea curând’ și ochelarii de soare mereu prezenți, o altă semnătură clasică VB constă în total look-urile negre. Se pare că Victoria a simțit nevoie de un stop de culoare în viața ei, așa că, fără să lase acest lucru în mâna destinului, a ales un outfit roz în cadrul unei ieșiri la New York.

2. Angelina Jolie

Non-culorile obișnuiau să fie opțiunea ideală pentru Angelina Jolie de-a lungul anilor. Era oare o modalitate de nu ieși prea tare în evidență? Frumusețea ei în combinație cu o culoare puternică ar fi putut avea un impact major asupra celebrităților din jur (femeile pline de gelozie, pe când bărbații dați peste cap). În 2011 la Golden Globes, cu riscul de a face ravagii, Jolie a îmbrăcar o rochie verde smarald, Versace.

3. Rooney Mara

Rooney Mara are o paletă de culori aproape la fel de strictă precum Angelina, însă spre deosebire de aceasta, Rooney integrează destul de des beige-ul. Rare momente de rebeliune ale actriței constă în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.