10 momente care au scris istorie la New York Fashion Week Primăvară/Vară 2020

0

Cu toate că drumul pe care îl avem de străbătut e lung, trebuie să apreciem fiecare pas făcut în direcția corectă. Iată câteva momente empowering din cadrul prezentărilor recente de la la New York Fashion Week Primăvară/Vară 2020.

1.Tess Holliday, în prezentarea Chromat

Directorul creativ și fondatoarea brandului Chromat, Becca McCharen-Tran tratează în fiecare colecție probleme importante legate de acceptarea corpurilor noastre. În colecția de primăvară 2019 designerul a îmbrăcat modelele în tricouri ude pentru a sublinia problema multora dintre noi de a ne afișa corpurile în costume de baie. În colecția de toamnă, printre modelele de diferite mărimi, s-a regăsit și un model cu dezabilități, iar în colecția de primăvară 2020, pe lângă modelele de diferite etnii se regăsește și bloggerita plus sized Tess Holliday purtând un o rochie albă a care este imprimat textul „Sample Size”.

2. Modele de toate vârstele în prezentarea Collina Strada

Hillary Taymour vorbește prin hainele ei despre subiecte precum social media, chakre sau despre cum să-ți atingi potențialul maxim. Anul acesta prezentarea Collina Strada a fost deschisă de către artistul hip-hop și totodată activistul pentru mediu Xiuhtezcatl Martinez. În timp ce modele defilau, acesta a ținut un mic „TED Talk” despre protejarea naturii. Collina Strada a avut modele de toate vârstele, inclusiv un bebeluș.

3. Ashley Graham în prezentarea Tommy Hilfiger x Zendaya

Pe lângă spectacolul adus la Apollo de către Tommy Hilfiger și Zendaya, Ashley Graham ne-a surprins pe toți cu apariția sa, însărcinată, în cadrul prezentării. Acest lucru nefiind în niciun…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.