10 moduri în care să-ți revii după ce închei o relație toxică

0

Viața nu este mereu așa cum ne-o dorim: uneori ne binecuvântează cu experiențe minunate și ne scoate în cale oameni care ne iubesc profund, iar alteori ne pune la încercare și ne provoacă în cele mai neașteptate moduri. De multe ori, când privim în urmă, ne și minunăm cum de am scăpat cu mințile întregi din asemenea împrejurări.

Iar dacă ai fost implicată într-o relație toxică și ai reușit să te extragi, înseamnă că ești o adevărată luptătoare. Cu alte cuvinte, ai reușit să depășești o perioadă extrem de dificilă din viață și ai continuat să funcționezi, oricât de greu ți-a fost. Dar adevărata provocare abia acum urmează! Pentru că acum va trebui să înveți ce înseamnă să ai grijă de tine, să redevii o prioritate pentru tine însăți.

Noi am alcătuit o listă cu 10 moduri în care îți poți reveni după ce închei o relație toxică:

1. Acordă-ți permisiunea de a face orice-ți trece prin cap!

Oprește-te din goana zilnică și respiră! Permite-ți să te bucuri de libertate. Petrece timp tu cu tine însăți, atât cât simți nevoia. Nu te implica într-o nouă relație imediat! Bucură-te de liniște și împrietenește-te cu tine însăți!

2. Eliberează-ți mintea de amintirile cu fostul partener!

Șterge tot ce-ți amintește de acea perioadă dureroasă din viață: mesaje, contacte, poze. Dacă te simți ameninanțată, schimbă-ți numărul de telefon! Schimbă locurile în care obișnuiai să-ți petreci timpul liber (ca să eviți să te întâlnești cu fostul partener, dar și ca să nu retrezești la viață diverse amintiri). Fă orice crezi că e necesar ca să-ți dai seama că ești, în sfârșit, liberă! Liberă să-ți faci auzit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.