10 modele de jucării recomandate pentru bebeluși

0

Jocurile și jucăriile potrivite pentru bebeluși vor ajuta foarte mult în dezvoltarea armonioasă a acestora, stimulând celor mici numeroase deprinderi, precum ascultarea, înțelegerea, mersul, imitarea, creativitatea și, mai târziu, vorbitul. În primul an de viață bebelușii sunt dornici să exploreze și să vadă tot ceea ce se regăsește în jurul lor.

 

Există o gamă extinsă de jucării pentru bebeluși, iar fiecare dintre acestea oferă copilului o nouă experiență! Află care sunt cele 10 modele de jucării recomandate pentru cei mici!

 

Jucării pentru dentiție

Jucăriile pentru dentiția bebelușilor sunt necesare la vârstele fragede deoarece reduc disconfortul și durerile gingivale. În general, dentiția apare în jurul vârstei de 4-6 luni, fapt ce poate fi observat atunci când cel mic începe să roadă din absolut orice îi cade în mână. Jucăriile pentru dentiție oferă beneficii extraordinare pentru cei mici, de aceea nu ar trebui să lipsească din „arsenalul” lor de jucării.

 

Zornăitoare

Zornăitoarele sunt jucării sonore ce captează atenția celui mic pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât vei reuși să te bucuri de activitățile tale preferate. Cu toate acestea, nu lăsa bebelușul nesupravegheat și oferă-i atenția de care are nevoie!

 

Jucării de pluș

Jucăriile de pluș sunt unele dintre favoritele bebelușilor și nu numai! Copiii se atașează rapid de astfel de jucării deoarece le oferă o stare de bine, simțindu-se chiar protejați atunci când strâng în brațe un astfel de produs. Vei găsi o gamă extinsă de modele, de la căluți de mare la cuburi de activități, spirală cu prindere sau cu personajele preferate din Disney, Tom & Jerry, My Little Pony etc.

 

Centru de activități

Centrul de activități poate fi prins de căruciorul pentru copii sau poate fi instalat în locuință. Acesta este extrem de variat, având numeroase jucării de pluș, zornăitoare etc, toate acestea fiind detașabile. Centrele statice de activități oferă bebelușului și o saltea moale și matlasată, astfel încât cel mic să se bucure de confort și distracție.

 

Jucărie muzicală

Jucăriile muzicale dezvoltă numeroase aptitudini pentru bebeluși, printre care creativitatea, urechea muzicală, înțelegerea, imitarea sunetelor etc. Alege o jucărie cu diferite sunete, cu luminițe, volum reglabil și microfon astfel încât cel mic să aibă parte de distracție și învățare informală.

 

Cuburi și mingii senzoriale din silicon

Cel mic dorește să descopere lumea din jurul său așa că va încerca să prindă orice în mână. Alege un set de cuburi sau de mingii din silicon pentru bebeluși pentru ca aceștia să-și dezvolte abilitățile senzoriale, motrice și de coordonare.

 

Doudou

Doudou-ul pentru bebeluși este o jucărie moale și pufoasă care îi va oferi celui mic un spațiu de joacă interactiv și sigur. Există o plajă extinsă de modele de doudou comforter, fie acestea cu balene și alte viețuitoare ale lumii maritime, cu diferite animale: vulpe, văcuță, leu etc, cu model de îngeraș sau forme geometrice: steluțe.

 

Jucării de baie

Jucăriile de baie îi vor oferi bebelușului o experiență aparte și plăcută, iar tu vei reuși să îi faci baie acestuia mai ușor deoarece va fi atent la diferitele forme de animale plutitoare: broaște, steluțe de mare, crabi sau chiar cărți plutitoare.

 

Jucării de lemn

Jucăriile de lemn sunt rezistente, putând fi folosite atât în locuință, dar și în parcuri și în alte spații outdoors. Achiziționează un set de jucării din lemn pentru construcții, puzzle-uri sau alte produse care îi stârnesc celui mic curiozitatea!

 

Saltea de joacă

Saltelele pot fi amplasate oriunde în locuință, oferindu-i bebelușului un spațiu sigur și confortabil de joacă. Vei găsi o gamă extinsă de modele și dimensiuni variate, dar și materiale diferite care vor îndeplini toate cerințele tale. Creează un loc propice pentru cel mic, astfel încât să se poată distra și să-și dezvolte numeroase aptitudini și deprinderi.

 

Alege întotdeauna jucăriile potrivite pentru bebeluș, astfel încât să îi oferi acestuia o experiență inedită, distractivă și educațională deopotrivă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.