10 locuri în care trebuie să ajungi dacă preferi destinațiile mai puțin populare

0

Chiar dacă poate părea destul de neobișnuit să călătorești singură sau în zone mai puțin cunoscute, află că este o ocazie ideală prin care să te cunoști mai bine și să încerci să te adaptezi la noi culturi și obiceiuri.

În plus, dacă vei alege destinații mai puțin cunoscute poți vizita tot ceea ce îți dorești fără să fii înconjurată de o mulțime de persoane și astfel, te vei bucura mult mai mult de locul minunat în care ai ajuns. Află care sunt alte locuri necunoscute pe care merită să le explorezi anul acesta:

1. Insula Majuro, Micronezia

Insula Majuro trebuie să se afle pe lista ta în anul 2020. Și spunem asta deoarece ea este în partea vestică a Oceanului Pacific și este un atol de corali care conține mai multe insule, printre care Delap, Uliga şi Darrit. Este un loc în care te poți relaxa, iar ea este cunoscută datorită grădinilor de corali pe care le are. 

2. Hvar, Croația

Cu siguranță ai vizitat până acum Croația, una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță. Însă, probabil că nu ai auzit de insula Hvar, un loc în care vei avea parte de liniște și relaxare. Printre atracțiile sale turistice se numără monumentele istorice din Sućuraj sau piața Pjaca.

3. Vaduz, Liechtenstein

O destinație pe care ar trebui să o explorezi este Vaduz, capitala orașului Liechtenstein. Este un loc destul de puțin vizitat deoarece foarte mulți oameni cred că nu este îndeajuns de interesant și să merite să fie explorat, însă, află că este. Dacă vei ajunge acolo, ar trebui să vizitezi Castelul Gutenberg, Castelul Vaduz și Galeria de Artă de Stat din Liechtenstein.

4. Laponia, Finlanda

În mod cert,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.