10 insule fascinante în care s-au filmat unele dintre cele mai cunoscute și apreciate pelicule

0

Cu toții ne dorim să mergem în vacanță într-o destinație exotică, dar trebuie să recunoaștem că până punem în aplicare acest plan, pot interveni destul de mulți factori care să ne împiedice. Dacă însă nu te confrunți cu astfel de probleme, ci pur și simplu nu știi unde să îți faci următoarea vacanță, aceste filme te pot ajuta să alegi plaja potrivită pentru tine.

 

1. Barjoska Beach, Vis, Croația – Mamma Mia 2 (2018)

Insula Vis din Croația din Marea Adriatică este în mod cert o destinație impresionantă. În trecut, insula era folosită drept bază militară și un loc în care nu aveau voie turiștii. Însă, odată cu filmul Mamma Mia, lucrurile s-au schimbat deoarece turiștii au început să meargă pe această insulă. Ea se află la două ore și jumătate de mers cu vaporul față de Split, un oraș extrem de populat din Croația. În Mamma Mia 2 ai ocazia de a vedea destul secvențe de pe această insulă.

2. Whitehaven Beach, Australia – Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Plaja Whitehaven este situată în statul Queensland, Australia și ar trebui să o vizitezi deoarece este considerată drept una dintre cele mai curate plaje. Ce este cu adevărat de reținut legat de această plajă este că în filmul Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, apar câteva cadre importante care o includ. Mai exact, căpitaul Jack Sparrow se află într-o altă situație periculoasă când mai mulți pirați morți ies din apă pentru a se lupta cu echipa sa de marinari pe această insulă tropicală.

3. Marina di Camerota, Italia – Wonder Woman (2017)

Dacă ești o fană a filmului Wonder Woman, ei bine, află…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.