10 filme thriller care te vor speria fără să-ți creeze coșmaruri

0

Știi acele momente când ai terminat serialele pe care le urmăreai, dar nu ai vrea încă să începi unul nou și parcă ai urmări un film, dar nu te încântă comediile apărute recent și nici filmele romantice care dezbat la nesfârșit aceleași subiecte? Noi da! Iar când se întâmplă acest lucru, ne îndreptăm către categoria thriller-horror. Gândindu-ne că poate împărtășești același sentiment, iată câteva sugestii de filme thriller pe care să le vizionezi într-una dintre acele zile:

Zodiac

Filmul realizat de David Fincher în 2007 este ceva mai lung decât te-ai aștepta în mod normal să dureze un film (2 ore și 47 de minute), însă acțiunea complexă îți menține atenția și chiar îți stârnește curiozitatea. O echipă de anchetatori și reporteri este pe urmele adevăratului Zodiac Killer, criminalul care a îngrozit orașul San Francisco în anii 1960 și 1970.

The Prestige

The Prestige urmărește povestea a doi prieteni din copilărie care, odată adulți, devin magicieni rivali într-o perioadă în care magia câștiga tot mai multă popularitate. Christian Bale și Hugh Jackman pun în scenă un spectacol plin de momente neprevăzute, identități neasumate, sabotaj și înșelăciune.

Rear Window

Un clasic din 1954 al marelui Hitchcock și unul dintre cele mai surprinzătoare filme ale sale, Rear Window ne face cunoștință cu un bărbat (James Stewart) care este aproape imobilizat în propria casă, din cauza unui picior rupt și care, din plictiseală – transformată în curiozitate – transformată în groază-, începe să-și spioneze vecinii. Cu ajutorul iubitei sale (Grace Kelly) încearcă să elucideze misterul dispariției unuia dintre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.