10 filme subapreciate cărora ar trebui să le acorzi o șansă

0

An de an, asistăm la nenumărate lansări de film, iar unele ajung repede să devină preferatele noastre. Însă, mai sunt și filme care nu ajung atât de repede să fie apreciate de noi, din diverse motive.

Fie pentru că nu ne plac actorii principali, nu rezonăm cu subiectul filmului, ori după ce îl vedem constatăm că suntem dezamăgiți, motivele pentru care considerăm un film slab diferă de la un film la altul. Astfel că, oricâte articole și critici ar aduna un film, ar trebui să le acorzi o șansă acestor filme.

Ți-am pregătit o listă cu 10 filme care au fost subapreciate, fie de către critici sau chiar de public, însă cărora ar trebui să le acorzi o șansă.

1. Jonathan

„Jonathan” este un film științific care arată felul în care un individ se poate schimba în momentul în care își întâlnește dragostea. Ansel Elgort interpretează rolul a doi frați care trăiesc în același corp și fiecare dintre ei își desfășoară viața într-un mod propriu. În timp ce Jonathan este arhitect și se preocupă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, John nu are nicio idee ce să facă în legătură cu viața lui, mai ales după ce l-a părăsit iubita. Dacă ești adepta dramelor, dar și a modului în care pot evolua interacțiuniule dintre oameni, atunci ar trebui să urmărești acest film.

2. Love, Simon

„Love, Simon” spune povestea unui tânăr adolescent, de 16 ani, care își descoperă identitatea sexuală abia în liceu. El nu are un prieten căruia să i se destăinuie, astfel că reușește să găsească cu cine să vorbească pe e-mail, însă, la un moment dat, email-ul lui este spart, iar conversațiile sale ajung…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.