10 filme romantice pe care merită să le vizionezi într-o seară petrecută acasă

0

În caz că îți lipsește inspirația, noi am pregătit o listă cu favoritele noastre – unele mai nostalgice decât altele – care vor garanta niste seri de film minunate!

Breakfast at Tiffany’s (Mic dejun la Tiffany) (1961)

Un film deja iconic despre aventurile feremecatoarei și misterioasei Holly, o tânără de societate din Upper East Side, și relația sa cu vecinul Fred. Scena noastră preferată? Chiar micul dejun al lui Holly, în față magazinului Tiffany din New York, mai ales datorită celebrei rochii negre semnată Givenchy, dar și a perlelor sale și port-țigaretei. Un must see, iar și iar!

Sleepless in Seattle (Nopți albe în Seattle) (1993)

Nopți albe în Seattle are în prim plan una dintre cele mai îndrăgite și naturale actrițe de film romantic, Meg Ryan. Relația de dragoste dintre personajul său, Annie, și Sam, jucat de Tom Hanks, pornește de la un telefon dat de Sam la un show de radio, în Ajunul Crăciunului. Ne place mult filmul acesta pentru că prezintă un personaj feminin puternic, care nu se dă înlături de la dragoste – o lecție pentru noi toate – dar, în același timp, are și personaje cât se poate de reale!

When Harry Met Sally (Când Harry a cunoscut-o pe Sally)… (1989)

…un film care dezbate, practic, întrebarea ce privește prietenia dintre bărbați și femei. Ambele personaje, jucate de Meg Ryan – da, Meg Ryan, nu degeaba am zis că este una din preferatele noastre! – și Billy Crystal, au păreri diferite legate de această temă, iar rezultatul este unul cât se poate de haios și, în cele din urmă, plin de dragoste.

Pretty Woman (Frumușica) (1990)

Filmul nu are, practic, nevoie de nicio…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.