10 filme care te vor emoționa până la lacrimi

0

Fie că preferi comediile romantice sau poate chiar filmele de acțiune, din când în când avem nevoie de povești care să ne emoționeze. Dacă nu te-ai uitat până acum la aceste filme, îți recomandăm să o faci, însă este bine să știi că s-ar putea să verși și câteva lacrimi pe parcurs.

1. Hachi: A Dog’s Tale

Este imposibil să nu fi auzit până acum de Hachi: A Dog’s Tale, un film care prezintă povestea unui câine loial, care își aștepta stăpânul la gară, până când într-o zi acesta nu s-a mai întors. Este imposibil să nu plângi până la final cât vei vedea câd de loial este acest câine și probabil te vei întreba dacă patrupedul tău ar avea același comportament.

2. PS: I love you

Te vei îndrăgosti cu siguranță de personajul interpretat de Gerard Butler, însă vei plânge când vei vedea câte gesturi speciale a făcut acesta pentru soția sa. Scrisorile, aventurile și practic toate planurie pe care i le-a pregătit după moartea lui te vor emoționa cu siguranță.

3. Toy Story 3

Cine a spus că filmele animate nu te pot emoționa? Toy Story 3 este probabil cel mai emoționant film din franciză, iar povestea jucăriile te va impresiona, deoarece fiecare dintre noi se va regăsi în câteva momente. Noi toți am avut jucării preferate, nu-i așa?

4. The Lion King

Nu ne referim aici la filmul apărut anul acesta, ci la animația originală Disney. Sigur ai văzut-o în copilărie și, dacă nu, îți garantăm că scena tragică cu Mufasa te va impresiona chiar și acum, la maturitate.

5. Up

Continuăm seria filmelor animate care ne impresionează până la lacrimi cu filmul Up. Vei râde la o mulțime de scene, însă încă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.