10 filme care au o poveste captivantă și nu te vor plictisi

0

Tututor ne face plăcere să vedem din când în când, în funcție de cât ne permite timpul, un film care să ne țină în suspans. Iar un film care este cu adevărat bun te va face să îl urmărești până la final cu sufletul la gură, fie că are o poveste incitantă în spate, actori care interpretează roluri excepționale sau pur și simplu întreg ansamblul ne bucură vizual.

Iar din acest motiv, venim în ajutorul tău cu această selecție de filme din care te poți inspira!

1. Unbreakable

Filmul Unbreakable vorbește despre David Dunne, interpretat de către Bruce Willis care face un drum de la New York la Philadelphia pentru un interviu de angajare. El merge cu trenul, iar vagonul în care este deraiază și se lovește de un alt tren. În urma impactului, David este singurul supraviețuitor, iar acest lucru îl face să se întrebe în mod constant de ce doar el a supraviețuit. Ulterior, el află că este un caz special.

2. Se7en

Filmul Se7en surprinde povestea unor polițiști care sunt pe urmele unui criminal în serie extrem de cunoscut. Unul dintre aceștia își propune să facă tot posibilul pentru a-l prinde, mai cu seamă că el într-o săptămână va ieși la pensie.

3. The Vanishing

The Vanishing spune povestea unui bărbat, Jeff Harriman, care își dorește foarte mult să afle motivul pentru iubita lui, Diane Shaver, a dispărut. Chiar dacă au continuat căutările timp de trei ani, într-o seară, Jeff primește un telefon în legătură cu dispariția iubitei lui, iar pentru el începe astfel un joc destul de periculos. Filmul ne arată că oricât de mult ne-am dori să aflăm unele secrete, uneori este mai bine să stăm departe de ele.

4….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.