10 dintre cele mai romantice destinații din Europa pe care merită să le explorezi alături de partener

0

Când vine vorba de alegerea unei destinații pentru o escapadă romantică, poate fi destul de dificil deoarece ne dorim ca locul în care să mergem cu partenerul nostru să fie perfect.

În mod cert când auzi pentru prima de o destinație romantică te gândești la Paris, dar chiar și așa, mai sunt destule locuri din care poți alege pentru câteva zile de relaxare. Fie că vrei să îți petreci Ziua Îndrăgostiților, luna de miere sau pur și simplu îți dorești un weekend în care să fii cu partenerul, lasă-te inspirată din lista noastră:

1. Veneția, Italia

O destinație pe care ar trebui să o ai în vedere este Veneția. Fie că tu și partenerul tău vă doriți să vă distrați la Carnavalul de la Veneția, vreți să explorați centrul istoric sau cunoscutele insule Lido, Murano și Burano, în mod cert este un loc în care merită să ajungi alături de persoana dragă.

2. Paris, Franța

Din lista noastră nu putea lipsi Parisul, care este considerat unul dintre cele mai romantice orașe. Și cu toate că poate părea previzibil să mergi de Ziua Îndrăgostiților în Paris, trebuie să recunoaștem că are farmecul lui.

3. Sintra, Portugalia

Dacă nu ai vizitat până acum Sintra, ei bine, ar trebui să o faci. Este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe, dar și romantice în același timp. Poți vizita Palatul Pena, Palatul Național Sintra, Castelo dos Mouros sau Palatul Seteais.

4. Santorini, Grecia

O altă destinație cu adevărat romantică este și Santorini. Și spunem asta deoarece este un loc de vis în care te poți bucura alături de partenerul tău de o vacanță extrem de relaxantă, la plajă.

5. Budapesta, Ungaria

Foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.