10 dintre cele mai bune continuări ale filmelor din ultimii 10 ani

0

În cazul producătorilor de film, ei au misiune extrem de grea când vine vorba de a face o continuare a unui film. Ei trebuie să aibă în vedere foarte multe aspecte, de la acțiunea din filmul precedent, până la crearea unei legîtiuri între precedentul și actualul film.

Pe lângă asta, așteptările publicului contează foarte mult, mai ales dacă mesajul dn spatele filmului este unul puternic și inspirațional. Iată care este selecția noastră a celor mai bune sequel-uri de acum:

1. Blade Runner 2049

Filmul Blade Runner 2049 este unul științifico-fantastic și urmărește povestea lui Ridley Scott. El face parte dintr-o echipă care dorește să îi elimine pe cei care nu se supun ordinelor oamenilor. Însă, el află un secret care îi poate ușura munca și din această cauză se dorește eliminarea lui.

2. Skyfall

Noul film din seria Skyfall surprinde ultimele misiuni ale agentului Bond, precum și momentul în care sediul MI6 este atacat. El este abandonat de către echipă și pentru prima dată în viață, trebuie să se afle în subordinea cuiva. Judi Dench, cea care interpretează rolul lui M, directoarea MI6, are o relație destul de complicată cu Bond.

3. Mad Max: Fury Road

Filmul Mad Max: Fury Road este cel de-al patrulea film din seria deja cunoscută. Tom Hardy este cel care interpretează rolul personajului principal, mai precis Max Rockatansky. El pornește singur într-o călătorie, însă în această aventură se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului.

4. Mission: Impossible – Fallout

În anul 2018, a apărut filmul Mission: Impossible – Fallout. Tom Cruise interpretează rolul agentului Ethan Hunt, a cărui echipă nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.