10 destinații perfecte pentru o vacanță de vis în sezonul rece

0

În sezonul rece, cele mai multe persoane preferă să meargă la munte din dorința de a practica diferite sporturi de iarnă, cum ar fi schiatul sau snowboarding-ul. În același timp, mai sunt și persoane care ar da orice pentru a se relaxa pe o plajă însorită alături de un cocktail, departe de tot ceea ce înseamnă haosul cotidian. 

Nu este deloc ușor să alegi destinația perfectă pentru vacanță, mai cu seamă dacă vrei să mergi într-un loc exotic. Dar, nu ar trebui să îți faci griji deoarece venim în ajutorul tău cu 10 propuneri de destinații perfecte pentru o vacanță în sezonul rece:

1. Cipru

Cu siguranță Cipru este una dintre destinațiile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să călătorești în sezonul rece. Și spunem asta deoarece chiar și în sezonul rece, temperatura medie este de 23 grade Celsius. Poți alege să faci o vizită într-unul dintre orașele din Cipru, cum ar fi Nicosia, Limassol, Larnaca, Paphos, Kyrenia sau Famagusta. Dacă vrei să te relaxezi la plajă, atunci ar trebui să mergi în Cape Greco sau Nissi Beach.

2. Insulele Canare

Insulele Canare ar trebui să se afle pe lista destinațiilor în care trebuie să ajungi, mai ales în sezonul rece. Pe tot parcursul anului, vei avea parte de o vreme însorită, cu temperaturi între 18 și 24 grade Celsius. Arhipeleagul este alcătuit din șapte insule, și anume Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, La Gomera și El Hierro. După cum probabil te așteptai, Tenerife este cea mai mare insulă, însă în oricare insulă ai merge, vei avea parte de piscine naturale, plaje perfecte pentru relaxare, dar și numeroase atracții turistice,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.