10 destinații însorite pe care să le vizitezi în sezonul rece

0

Sezonul rece este minunat pentru cei care iubesc sporturile de iarnă, însă dacă tu ești o iubitoare a soarelui și a temperaturilor ridicate, ar trebui să te răsfeți cu o vacanță extravagantă în cele mai frumoase și însorite destinații.

Dacă această idee te face deja să visezi cu gândul la o plajă exotică, ți-am pregătit o listă cu 10 destinații potrivite pentru o vacanță în sezonul rece.

1. Tulum, Mexic

Tulum este o destinație perfectă dacă îți dorești să te relaxezi. Aici vei găsi diferite resorturi eco, precum și un nisip fin și ape cristaline. În sezonul rece Tulum este locul în care numeroase persoane aleg să își petreacă vacanța, mai ales în perioada sărbătorilor. Poți face și diverse excursii pentru a vizita ruinele și nu uita să îți rezervi și câteva ședințe de masaj pentru o relaxare completă.

2. Okinawa, Japonia

În sezonul rece, mai ales în decembrie, Okinawa este mai puțin aglomerată, așadar este momentul perfect pentru a vizita acest loc. Te vei bucura de soare și de liniște. Nu ezita să mergi în drumeții, să admiri balenele sau chiar să faci snorkeling, dacă vremea permite asta. În plus, în această perioadă vei găsi și prețuri mai acceptabile la cele mai importante hoteluri, așadar este o destinație perfectă pentru a învăța mai multe despre cultura japoneză și pentru a scăpa de frigul din țară.

3. Insulele Maldive

Insulele Maldive reprezintă o destinație preferată de numeroase persoane pentru luna de miere, însă asta nu înseamnă nu este locul perfect pentru o vacanță. Este un paradis tropical în care trebuie să ajungi cel puțin o dată în viață, așadar este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.