10 destinații eco-friendly pentru un 2020 mai sustenabil și o vacanță memorabilă

0

Călătoriile rămân lider în preferințele noastre, iar deciziile pentru destinația finală devin din ce în ce mai grele. Pentru 2020 putem alege o destinație eco-friendly, de la hoteluri care reduc consumul de energie la activități care promovează industriile locale și promovează comunitățile de antreprenori din diferite industrii.

Iată 10 destinații eco-friendly pentru un 2020 mai sustenabil și o vacanță memorabilă:

Arosa, Elveția

În Arosa găsim primul resort din Eleveția care este încălzit cu ajutorul unei „baterii de gheață”, un sistem prin care surplusul de energie care, în mod obișnuit se pierde, este utilizat prin această metodă. Mai găsim și alte lucruri interesante, numeroase hoteluri au puncte de încărcare pentru mașinile electrice și există un punct gratuit de încărcare în centrul orașului. Zona a fost recunoscută pentru proiectele sale eco-friendly, iar organizația formată și-a setat ca obiectiv susținerea comunităților care promovează turismul sustenabil.

Insulele Bahamas

Una dintre cele mai dorite destinații tropicale încearcă să abordeze strategii noi de protejare a mediului. Numeroase proprietăți din Bahamas implementează noi strategii, folosirea panourilor solare, susținerea comunităților locale, totul pentru a reduce poluarea și a păstra în același timp confortul turiștilor.

Insula Pangulasian, Filipine

Dacă vrei să ai parte de o experiență diferită, Insula Pangulasian are multe provocări. Această insulă privată are ca obiectiv susținerea antreprenorilor locali și a valorilor prin inițiative economice. De exemplu, una dintre afacerile locale învață femeile tehnici de cusut, iar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.