10 comedii extraordinare, pe care probabil nu le-ai văzut până acum

0

Cu toții apreciem să vedem un film bun, care să ne facă într-adevăr plăcere să îl vizionăm. Și ce poate fi mai relaxant dacă nu un film de comedie pe care să îl vezi alături de prieteni sau de ce nu, alături de partener?

În ultimii ani am avut parte de câteva comedii extrem de mult apreciate. În cazul în care ești în căutarea unui film de comedie care să te relaxeze, ți-am pregătit 10 comedii pe care trebuie să le vizionezi:

1. Hustlers

Hustlers se numără printre filmele pe care trebuie să le vezi. Și spunem asta deoarece filmul are ca sursă de inspirație un articol publicat în New York Magazine și care a devenit cunoscut în anul 2016. Mai precis, este vorba despre un grup de stripperițe care doresc să își depășească condiția, însă apelează la metode neobișnuite, cum ar fi să își jefuiască foștii clienți.

2. The Trust

Filmul The Trust spune povestea lui David Waters, un sergent, și a șefului său, care vor să jefuiască un traficant de droguri. Cei doi sunt surprinși de câți bani are traficantul respectiv, mai cu seamă că poate să își plătească cauțiunea de 200.000 de dolari.

3. The Hustle

Dacă ești o fană a lui Anne Hathaway și Rebel Wilsom, ei bine, filmul The Hustle este potrivit pentru tine. Filmul le are în prim-plan pe ele, care plănuiesc să pună mâna pe averile celor mai bogați bărbați.

4. Bad Moms

Bad Moms este un film care surprinde viața a trei mame și greutățile pe care ele le au. Mila Kunis, cea care o interpretează pe Amy, în ciuda faptului că are o viață împlinită, ea vrea să își schimbe total perspectiva. Astfel că, alături de alte mame, începe să aibă un alt stil de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.