10 celebrități extrem de bogate care nu își vor lăsa averea copiilor

0

Cu siguranță ne putem inspira din stilul de viață extravagant pe care îl au cele mai bogate celebrități.

Însă, unele dintre acestea consideră că averea lor nu ar trebui să fie lăsată pe mâna copiilor, iar din acest motiv au decis să facă alte lucruri cu banii, cum ar fi să îi doneze unor organizații caritabile, gest care este de lăudat. Așadar, iată care sunt 10 dintre cele mai bogate celebrități din întreaga lume care nu își vor lăsa averea copiilor:

1. Bill Gates

Fondatorul Microsoft intenționează să își direcționeze averea în valoare de 113 miliarde de dolari unor acțiuni caritabile. El și soția sa, Melinda, dețin una dintre cele mai mari fundații, The Bill & Melinda Gates Foundation, prin intermediul căreia ajută oamenii să ducă vieți sănătoase. Cei trei copii ai lor, Phoebe Adele, Jennifer Katharine și Rory John vor moșteni fiecare doar 10 milioane de dolari. „Cu siguranță cred că a lăsa copiilor sume mari de bani nu este o favoare pentru ei. Warren Buffett a scris un articol pentru Fortune despre asta și după aceea am decis că este alegerea corectă”, a declarat Bill Gates.

2. Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg are o avere estimată la 72 miliarde de dolari. În anul 2015, Mark Zuckerberg a anunțat că a devenit tată pentru prima oară, iar cu această ocazie a declarat că el și soția sa, Priscilla Chan, vor dona 99% din averea ce ar reveni fiicei lor în scopuri caritabile. „Vrem să crești într-o lume mai bună decât a noastră. Ne vom face datoria ca acest lucru să se întâmple, și nu doar pentru că te iubim, dar și pentru că avem o responsabilitate morală către următoarea generație.”

3….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.