10 celebrități care au vorbit deschis despre viața lor sexuală

0

Este destul de greu să fii vedetă deoarece fanii tăi întotdeauna vor dori să știe cât mai multe despre tine, inclusiv despre viața personală. Unele celebrități sunt foarte discrete și nu își încalcă niciodată limita pe care și-au impus-o, pe când altele ne împărtășesc detalii surprinzătoare.

Cu toate acestea, prin intermediul declarațiilor pe care ei le fac, aflăm care sunt obsesiile lor, dar și lucruri neștiute din viața intimă. Așadar, iată 10 celebrități care au fost sincere cu privire la viața lor sexuală:

1. Miley Cyrus

În decembrie 2018, Miley Cyrus i-a dezvăluit prezentatorului Howard Stern faptul că Liam Hemsworth, partenerul ei de la acea vreme, a salvat animalele pe care le aveau de la incendiile care amenințau California. Pe lângă asta, ea a spus și care a fost modalitatea prin care i-a mulțumit, mai ales că ei aveau o relație la distanță. „Avem o viață obișnuită. De asta există FaceTime, pentru Cybersex.”

2. Justin Bieber

Recent, Justin Bieber a fost întrebat de către un fan în cadrul concertului pe care l-a avut pe Arena O2 ce anume face el într-o zi obișnuită. „Depinde de persoana cu care sunt în acea zi. Când sunt cu soția mea, noi.. cred că puteți ghici ce facem. Este destul de nebunesc.. cam asta facem noi. Ne place să ne uităm la filme pe Netflix și să ne relaxăm.”

3. Travis Scott & Kylie Jenner

În septembrie 2019, cu o lună înainte ca Travis Scott și Kylie Jenner să se despartă, rapperul a declarat pentru Playboy faptul că viața lor intimă este mult mai interesantă de când au devenit părinți. „Foarte mulți susțin că, atunci când ai un copil, viața ta personală are…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.