10 celebrități care au apelat la mame surogat pentru a avea copii

0

Nu mai este un secret faptul că din ce în ce mai multă lume apelează la mame surogat pentru a-și mări familia, inclusiv cupluri de la Hollywood precum Kim Kardashian și Kanye West sau Nicole Kidman și Keith Urban. Motivele pentru care aceștia au apelat la această metodă diferă, fie că vorbim de infertilitate sau cupluri gay. Staruri ca Amy Smart și Elizabeth Bank au vorbit deschis despre alegerea lor, sperând ca experiențele lor și lupta cu infertilitatea să vină în ajutorul altor familii.

Ne place să vedem celebrități care nu se feresc să dezvăluie modurile prin care își cresc familia și cum au ajuns la aceste decizii. Mai jos am selectat 10 cupluri celebre care au apelat la mame surogat pentru a avea copii și ce au avut de spus despre acest proces.

1. Kim Kardashian & Kanye West

Kim a avut mai multe probleme de sănătate după nașterea celor doi copii, North și Saint. Placenta accreta și preeclamsia au împiedicat-o pe această să mai dea naștere altor doi copii. Astfel, pentru Chicago și Psalm, Kim si Kanye au apelat la mama surogat. Ea afirmă că „Este frustrant să nu poți face asta singură. Este o dinamică ciudată. De exemplu, merg la toate programările medicilor și încerc să fiu prezentă cu adevărat, dar atunci când nu îl porți singură, este un echilibru atât de sensibil despre cât de mult o să fii în viața lor.”

2. Jimmy Fallon & Nancy Juvonen

Cei doi au întâmpinat două fiice prin intermediul unei mame surogat, în 2013 pe Winnie și în 2015 pe Frances Cole. Fallon a discutat deschis despre lupta cu infertilitatea și după 5 ani de încercări a ajuns la decizia de a opta pentru o mamă surogat. Acesta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.