10 cărți recente despre dragoste & sex, pe care merită să le citești

0

Iată 10 cărți recente despre dragoste & sex, pe care merită să le citești

Inteligența erotică, de Esther Perel (Ed. Curtea Veche)

Esther Perel este o terapeută specializată în psihologia cuplurilor, cunoscută în toată lumea atât pentru cărțile sale, cât și pentru conferințele la care a participat ca speaker sau podcast-ul Where should we begin?, unde putem asculta poveștile unora dintre pacienții săi. Nu întâmplător, Inteligența erotică, una dintre cărțile ei de referință, în care vorbește despre legătura dintre sex și intimitate și cum mai putem păstra dorința într-o relație de lungă durată, s-a vândut în peste un milion de exemplare doar în prima lună de după lansare. Poți citi pe Elle.ro un interviu cu Esther Perel.

Orașul fetelor, de Elizabeth Gilbert (Ed. Humanitas)

Pentru a fi un om bun nu este neapărat nevoie să fii o fată cuminte află protagonista ultimului roman scris de Elizabeth Gilbert, de al cărei nume este legat pentru totdeauna Eat, Pray, Love. Acțiunea are loc în Manhattan-ul anilor ’40 și este relatată din perspectiva unei femei ajunsă la maturitate care aruncă o privire în urmă, la propria tinerețe. Orașul fetelor vorbește despre sexualitate și promiscuitate feminină, iar legăturile cu celebra carte de memorii anterior menționată nu sunt foarte multe, dar indiferent dacă ai fost sau nu o fană a acesteia, trebuie să o citești.

Trei Femei, de Lisa Taddeo (Ed. Corint)

Pentru romanul ei de debut, jurnalista Lisa Taddeo a petrecut opt ani vorbind cu trei femei obișnuite din Statele Unite și intrând în intimitatea lor. I-a reușit poate una dintre cele mai importante cărți contemporane…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.