10 branduri românești pe care le poți susține dacă faci cumpărături în perioada următoare

0

Deși nimănui nu-i stă în momentul actual capul la shopping și la ce ținute să-și pregătească pentru ziua următoare, această situație nu va dura la infinit, va veni și momentul în care ne vom relua viețile normale și atunci, după o izolare lungă în case, fiecare dintre noi va dori să strălucească.

Pentru a face asta îți propun o listă de piese esențiale ale sezonului pe care le poți achiziționa de la designer români, o acțiune care va susține brandurile și piața locale. Pentru că pe asta este important să ne concentrăm acum, nu-i așa? Cum să ne ajutăm unii pe alții și țara ca să ieșim cât mai onorabil din criză.

Deux-pieces din stofă, Ioana Ciolacu

Una dintre achizițiile must ale sezonului este cu certitudine deux-piece-ul. Alege unul într-o culoare neutră precum cel de la Ioana Ciolacu, pe care îl vei putea purta și ca ansamblu și separat. Poartă-l cu un tricou alb sau o cămașă cu dungi fine, o pereche de pantofi masculini și vei obține unul dintre cele mai râvnite look-uri ale momentului.

Trenci din bumbac, Raquette

O piesă esențială în garderoba oricărei femei este trenciul bej. Îți propun o variantă reinterpretată de la Raquette pe care o poți purta fie ca rochie cu o maletă pe dedesubt, fie deschis, cu o pereche de jeans, un crop-top și o pereche de mules cu vârf pătrat sau cu o rochie cu print floral. Combinațiile în care îl poți purta sunt infinite. Joacă-te!

Tricou din bumbac, I Love Parlor

O piesă pe care te poți baza oricând și la orice oră, care te va scoate din încurcătură fără compromis când ești în pană de idei și care cu siguranță se potrivește cu orice, este tricoul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.