10 Branduri de lenjerie pe care ar trebui să le cunoști

0

Nu trebuie să fii o femeie pasionată de modă ca să ai un minim de cunoștințe în ceea ce privește brandurile pe care le porți și cum să alegi cele mai frumoase, elegante și calitative haine. Cunoașterea pieselor vestimentare pe care le îmbraci denotă bun simț și respect față de propria persoană și dacă nu ai acordat până acum suficientă atenție acestui subiect, cu siguranță ar trebui să o faci de acum încolo.

 

Chiar și când vine vorba de lenjerie, dacă vrei să te simți mereu bine, nu ar trebui să lași nimic la voia întâmplării și să alegi doar ce-i mai bun. De aceea, ți-am pregătit în continuare o listă cu 10 din cele mai cunoscute și apreciate branduri de lenjerie intimă la nivel mondial, iar la final, îți vom dezvălui numele unui magazin online românesc de unde poți cumpăra lenjerie intimă de calitate, cu un design deosebit și într-o paletă foarte variată de modele și culori.

 

Cele mai populare 10 branduri de lenjerie din întreaga lume

 

Agent Provocateur

Agent Provocateur este un brand de lenjerie de lux, înființat în Marea Britanie, în anul 1994 și care celebrează silueta feminină printr-un design desăvârșit. Modelele de sutiene, body-uri, jartiere și alte piese confecționate de acest brand sunt din cele mai diverse, fiind gândite pentru toate ocaziile în care o femeie ar putea avea nevoie de o lenjerie spectaculoasă și… provocatoare.

 

Versace

Casa de modă italiană Versace nu fabrică doar haine, ci și lenjerie. Este ușor să recunoști o astfel de piesă semnată Versace deoarece logoul casei, cu un cap de Medusa și litere care ies în evidență îți atrag imediat atenția.

 

Calvin Klein

Calvin Klein, pentru români cel puțin, este opusul lui Versace deoarece, cel de-al doilea brand este recunoscut mai mult pentru hainele de stradă pe care le fabrică, în timp ce primul pentru lenjeria sa. Iar dacă nu știai, Calvin Klein nu produce doar celebrii boxeri bărbătești, care au devenit un simbol al masculinității, ci și piese fine, din dantelă, pentru femei.

 

Savage x Fenty

Savage x Fenty este casa de modă a Rihannei, care ne oferă o gamă largă de modele de lenjerie, pentru orice tip de corp. De aceea, indiferent de silueta pe care o ai, dacă vrei să investești într-un brand luxos de lenjerie, ai putea lua în considerare Savage x Fenty.

 

Chantelle

Chantelle este un brand de lenjerie intimă cu o istorie de peste 100 de ani. El produce piese de calitate, apreciate în întreaga lume, foarte confortabile și care oferă un suport desăvârșit.

 

Cosabella

Cosabella este un brand de lenjerie intimă care se adresează femeilor cărora le place să-și asume riscuri și să-și țină bărbații ca pe jar. De la începuturile sale și până în ziua de azi Cosabella a rămas un brand deținut de familie, care produce piese de lenjerie intimă cu personalitate.

 

Spanx

Spanx promovează conceptul de lenjerie confortabilă. Articolele Spanx se folosesc pentru a modela corpul și a-i desăvârși forma, dar sunt în același timp unele din cele mai confortabile din întreaga lume.

 

Commando

Nu degeaba se spune în engleză că mergi commando atunci când porți haine fără lenjerie intimă. Commando fabrică articole de lenjerie intimă foarte moi și flexibile, care se mulează perfect pe corpul uman și îl învăluie ca într-o îmbrățișare.

 

Fleur du Mal

Nu confunda brandul de lenjerie intimă Fleur Du Mal cu volumul de poezii simboliste Les Fleurs du Mal scris de Charles Baudelaire. Acest brand este caracterizat prin piese de lenjerie intimă potrivite pentru orice ocazie, dar cu un aspect foarte seducător și îmbietor.

 

Love Stories

Love Stories este combinația perfectă între casual și luxos. Dacă vrei articole de lenjerie cu un aspect deosebit, dar care să se simtă minunat în contact cu pielea, atunci Love Stories ți se potrivește.

 

Dacă ți-am făcut poftă de cumpărături și vrei să investești în piese de lenjerie intimă care să te facă să te simți o femeie puternică, încrezătoare și frumoasă, atunci accesează website-ul lenjerieshop.ro și bucură-te de oferta bogată care te așteaptă!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.