10 atracții turistice din Europa pe care ar trebui să le eviți

0

În momentul în care te documentezi cu privire la următoarea destinație în care vei merge, este de la sine înțeles că îți dorești să vizitezi cele mai cunoscute și apreciate atracții turistice.

Însă, ar trebui să îți dai seama că unele dintre acestea, mai ales cele din Europa, pot fi destul de aglomerate uneori, supraapreciate sau mult prea scumpe. Din acest motiv, ar trebui să te orientezi și către locuri nu atât de cunoscute, pe care merită însă să le explorezi.

Așadar, iată 10 dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Europa pe care ar trebui să le eviți:

1. Mona Lisa – Luvru, Paris, Franța

Dacă ai fost până acum în Paris, cu siguranță ai văzut și Mona Lisa, celebra pictură a lui Leonardo da Vinci. Iar dacă nu ai văzut-o până acum, se află pe lista ta. În orice caz, poate fi destul de dificil să mergi să o admiri deoarece de cele mai multe ori Muzeul Luvru, cel în care este expusă, este foarte aglomerat. 

2. Plimbările cu gondola în Veneția

Plimbările cu gondola în Veneția sunt unele dintre cele mai căutate atracții de către turiști. Sunt extrem de romantice, mai ales dacă alegi să mergi cu partenerul. Însă, află că sunt și destul de scumpe deoarece o plimbare cu gondola pe canalele Veneției costă între 80 și 100 de euro.

3. Turnul din Pisa, Italia

Una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Italia este Turnul din Pisa. Și nu ar trebui să ne mire acest lucru, însă acesta este supraapreciat, fiind destul de mulți cei care aleg să îl viziteze.

4. Turnul Eiffel, Paris, Franța

Dacă următoarea ta călătorie va fi în Paris, în mod cert ți-ai stabilit că vei vizita și Turnul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.