10 actori care au refuzat oportunitatea de a juca într-un film cu supereroi

0

În ultimii ani filmele cu supereroi se bucură de un succes neașteptat, încasările depășind sute de milioane de dolari. Acest succes nu a fost prevăzut și de acești actori care au refuzat să joace în filme devenite acum celebre.

1. Chris Pratt a refuzat inițial rolul din „Gardienii Galaxiei’

Chris Pratt a ezitat înainte de accepta rolul lui Star-Lord, întrucât fuseses deja respins la castingurile pentru „Star Wars’ și „Avatar’. Prin urmare, îngrijorarea sa principală era că nu este în forma fizică necesară pentru a juca un supereou.

2. Kate Beckinsale nu și-a dorit rolul principal într-o versiune neterminată a „Wonder Woman’

Lui Kate Beckinsale i s-a oferit șansa de a intra în rolul de Wonder Woman, în versiunea neterminată produsă de Joel Silver. Ea și-a exprimat pe de o parte, nemulțumirea față de scenariu, iar, pe de altă parte, reticența cu privire la îmbrăca din nou costumația de supererou. Cu toate acestea, după apariția versiunii din 2017 a lui Patty Jenkins, în care Gal Gadot a avut rolul principal, Kate a avut numai cuvinte frumoase la adresa filmului.

3. Will Smith nu a fost interesat de rolul lui Superman

Will Smith a glumit spunând că nu își dorește să strice „lumea supereroilor albi’, așa că în 2006 a refuzat să fie parte din distribuția pentru „Superman Returns’. Totodată, el a mai refuzat oportunitatea de a se transforma în Iron Man.

4. Jude Law a renunțat la rolul lui Superman după ce a încercat costumul

Plecând de la ideea că nu își dorește să joace rolul lui Superman, Jude Law a acceptat la insistențele producătorului să se întâlnească cu el pentru a încerca noua versiune a costumului consacrat. Odată ce a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.