Zici că-i sora geamănă a lui Meghan Markle. Asemănarea unui model XXL cu soția Prințului Harry este uluitoare

0

 

Cine le vede ar spune imedait că sunt surori gemene, atât de mare este asemănarea dintre ele. Erica Lauren este un model plus size din Pasadena, California, care a devenit cunoscută după ce a făcut reclamă unei firme de haine britanice, Simply Be.

Însă, Erica Lauren a stârnit rumoare pe rețelele de socializare grație asemănării sale cu Meghan Markle. Cele două au trăsături faciale aproape identice, mulți fiind cei care au comentat că Erica ar putea să treacă fără probleme drept sora geamănă a lui Meghan Markle.

Ambele au aceeași culoare a părului, aceași nuanță a tenului, aceeași formă a pomeților și chiar și zâmbetul pare la fel.

De altfel, asemănarea izbitoare cu soția Prințului Harry a fost un atu pentru ca Erica să fie aleasă pentru a face reclamă companiei de haine respective.

„Asemănarea dintre cele două era evidentă, a fost un factor important pentru a o alege pentru un shooting. deși, cel mai important atu a fost că este o femeie cu forme, cu un corp natural și un model fantastic”, a explicat un reprezentant al companiei.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, urmează să nască în primăvara acestui an.

FOTO: Instagram

Citește și: 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.