Zayn Malik o apără pe Gigi Hadid de comentariile negative din social media

0

„Mesajul pe care l-am postat pe Twitter nu era despre @GigiHadid, așa că lăsați-o în pace! Este cea mai incredibilă femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a scris Zayn. „Nu face altceva decât să mă iubească și să mă susțină când, Dumnezeu știe, chiar nu merit. Dacă nu știți nimic, tăceți din gură”, a continuat artistul.

Comentariile negative adresate lui Gigi au apărut după ce Zayn a postat un mesaj pe care fanii l-au interpretat în diferite moduri, o reacție nervoasă a zvonurilor care au circulat în ultima vreme, susținând că supermodelul ar avea o relație cu Samuel Krost, fostul iubit al Selenei Gomez. Gigi Hadid a negat vehement zvonurile, explicând, în urmă cu două zile: „Dacă veți continua să scrieți de fiecare dată când mă întâlnesc cu un prieten de sex masculin, atunci se va crea o mulțime de confuzie care nu este necesară.”

Fanii cred și speră ca Zayn și Gigi să fie din nou împreună. În luna ianuarie, o sursă le-a spus celor de la E! News că supermodelul în vârstă de 23 de ani și Malik au petrecut timp separat încă din luna noiembrie. La acea vreme, sursa a dezvăluit că „așa este cel mai bine pentru relația lor, cel puțin deocamdată”.

Citește și:
Prințul Harry…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.