World Class achiziționează Planet Swim & Gym și deschide cel de-al 38-lea club de health & fitness din rețea

0

World Class România își extinde continuu rețeaua de health & fitness, iar fiecare nou club deschis reprezintă un nou pas important în misiunea sa: aceea de a inspira, educa și motiva mai mulți români să fie mai activi mai des. World Class și-a propus să devină al treilea cel mai important loc pentru români, după casă și serviciu și de aceea unul dintre obiectivele principale ale rețelei este să facă serviciile de health & fitness accesibile unui număr din ce în ce mai mare de români.

Pe 28 noiembrie, World Class va deschide cel de-al 38-lea club din România și al 29 în București, în urma achiziției clubului Planet Swim & Gym. Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multe Mișcări inițiată de World Class în 2018 devine din ce în ce mai puternică prin fiecare nou club care se deschide în zone strategice, cu mari comunități rezidențiale și corporatiste.

„Achiziția Planet Swim & Gym este un pas strategic care ne duce mai departe în misiunea noastră. Are o locație excelentă, iar membrii vor beneficia de sprijinul unei echipe puternice de experți în health & fitness. Clubul oferă piscine interioare și exterioare, cu o zonă de relaxare, ceea ce îl face ideal pentru familii și, de asemenea, pentru momentele de wellness după orele de serviciu. Ne consolidăm rețeaua și astfel oferim mai mult membrilor noștri adăugând serviciile de health & fitness ale clubului Planet Swim & Gym. Acest club a construit în timp o comunitate puternică, având un succes deosebit în ceea ce privește oferta de înot pentru copii și atrăgând familiile să fie active împreună. World Class Planet va fi cel de-al 38-lea club de health & fitness. și va aduce serviciile noastre și mai aproape de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.