Will Smith va juca rolul lui Richard Williams, tatăl celebrelor tenismene Venus şi Serena

0

Proiectul ce îl are în atenție pe tatăl surorilor Williams a fost prezentat la sfârșitul săptămânii trecute principalelor agenţii de la Hollywood. Scenariul filmului „King Richard” descrie povestea antrenorului de tenis Richard William (77), care și-a îndrumat fetele spre o carieră în tenis și le-a ajutat să devină campioane, în ciuda dificultăților pe care le-a întâmpinat, conform Libertatea.ro.

Will Smith și-a exprimat dorința ca filmul să ajungă pe marile ecrane și a acceptat să joace rolul principal. Compania starului de la Hollywood va produce pelicula alături de Star Thrower Entertainment, care a lansat deja filme de calitate precum „The Post” și „Wind River”.

Richard Williams, inspirat de românca Virgina Ruzici

Bărbatul a absolvit liceul, s-a mutat în Chicago și în cele din urmă în California, unde a întâlnit-o pe Betty Johnson. Ce doi s-a căsătorit în 1965 și au avut împreună trei fii și două fiice, iar în 1973 au divorțat. Șase ani mai târziu a întâlnit-o pe Oracene Price și au devenit părinții lui Venus în 1980 și ai Serenei în 1981. S-au căsătorit și apoi s-au stabilit în Compton, un  oraș care în anii ’80 a devenit cunoscut din cauza bătăilor dintre bandele care dominau traficul ilegal de droguri din regiunea Los Angeles. Acesta este considerat unul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.