Will.i.am suferă de o afecțiune ireversibilă. Vestea șocantă

0

Vestea șocantă a fost dată chiar de muzica, care a povestit pentru The Sunday Times că din punctul de vedere al auzului, este mult mai bătrân, potrivit Mediafax.

„Când am fost la medic şi mi-am făcut un test mi-au spus că, din punctul de vedere al auzului, sunt mult mai bătrân. În 2007 şi 2013, mi-am făcut teste și este vorba despre o pierdere a auzului ireversibilă”, a declarat Will.i.am.

Tinitusul reprezinta perceperea anormală a unor zgomote în ureche, iar cel persistent indică, de obicei, prezenţa surdităţii de recepţie de tip senzorial.

Dacă afecţiunea este severă şi persistentă, poate afecta somnul şi capacitatea de concentrare, ducând la tulburări psihice majore.

După diagnosticul primit, Will.i.am şi-a modificat dieta și a devenit vegan, luptându-se să devină „mai sănătos”. De asemenea, artistul a apelat la mai multe terapii alternative care l-au ajutat să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.

Will.i.am, Apl.De.Ap, Taboo şi Fergie au format trupa de succes The Black Eyed Peas, fondată în 1995. Melodiile lor sunt cunoscute în întrega lume, iar cei patru au reuşit de fiecare dată să se poziţioneze pe locuri fruntaşe în topurile muzicale internaţionale. 

FOTO NORTHFOTO

VIDEO/ Adelina Pestrițu, dependentă de iaurt și gogoși….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.