Will.i.am suferă de boală care provoacă pierderea auzului

0

Am 43 de ani. Când am fost la medic și mi-am făcut un test mi-au spus că, din punctul de vedere al auzului, sunt mult mai bătrân. În 2007 și 2013 mi-am făcut teste…Este vorba despre o pierdere a auzului ireversibilă”, a declarat artistul pentru The Sunday Times.

Tinitus reprezintă perceperea anormală a unor zgomote în ureche, iar cel persistent indică, de obicei, prezența surdității de recepție de tip senzorial. Dacă afecțiunea este severă și persistentă, poate afecta somnul și capacitatea de concentrare, ducând la tulburări psihice majore.

De asemenea, cântărețul a afirmat că și-a modificat dieta, devenind „violent de vegan”.

Sunt violent de vegan. Mă lupt să devin mai sănătos și pentru o planetă mai sănătoasă. Mi-am dat seama că mănânc produse lactate animale putrezite. Este dezgustător. Folosim tehnologia wireless. Plasăm sateliți pe orbită. Și ne purtăm ca niște prădători sălbatici? Nu am evoluat?!”, a mai spus Will.i.am.

Potrivit artistului, noua sa dietă alimentară și mai multe terapii alternative l-au ajutat să nu mai aibă nevoie de medicamente pentru hipertensiune arterială și nivelul crescut al colesterolului de care suferea.

Will.i.am, Apl.De.Ap, Taboo şi Fergie au format trupa de succes The Black Eyed Peas, fondată în 1995. Cei patru au reuşit de fiecare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.