What’s Up iubește din nou, la doar câteva luni de la despărțirea de soția lui, Simina!

0

A trecut foarte puțin timp de când What’s Up a pus punct relației cu Simina, femeia alături de care a trăit o poveste de iubire de nouă ani, iar acum este foarte îndrăgostit și nu a ezitat să facă acest lucru public. Astfel, a apărut prima imagine cu femeia care l-a cucerit.

La numai câteva luni după ce a anunțat că divorțează de Simina, What’s Up, pe numele lui real Marius Ivancea, este din nou îndrăgostit la culme, după ce s-a despărțit de femeia alături de care a fost timp de 9 ani. Vedeta iubește tot o blondă, iar pentru a demonsta puterea sentimentelor, cei doi și-au făcut tatuaje identice.

”De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relaţie de 9 ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️????.

M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da, nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine şi viaţa merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️”, a dezvăluit What’s Up pe reţelele de socializare.

Artistul renumit a făcut anunțul despre divorțul de Simina, printr-un mesaj public lansat pe Instagram:

Au fost nouă ani frumoşi cu bune cu rele, dar se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.